The owners of this residence wanted an abstracted farmhouse with a strong sense of place and integration with the landscape. The house is divided into five pavilions linked by glassy hyphens, oriented around a central courtyard. The pavilions are clad in white board-and-batten siding and traditional two-over-two operable windows with wood floors. This contrasts with the hyper-Modern hyphens whose walls are floor-to-ceiling and wall-to-wall windows with black metal cladding and stone floors. The pavilion layout allows the house to receive natural daylight, cross ventilation and views from four directions. The vaulted Entry Pavilion contains the sunken Woods Room which centers on a two story fireplace and repeats the metal clad window language for an open view of the surrounding woods. The Main Pavilion is anchored by a central Tulikiki wood burning stove with views of the pool on one side and the entry courtyard on the other. The view of the courtyard features the Garage Pavilion which displays the owners' classic car collection through glass garage doors. The vaulted Master Suite Pavilion offers privacy while sharing views of the pool and woods. The massive stone chimneys on the Master Suite and Woods Room balance the design on both sides of the pool area. The use of three types of stone-fieldstone on the chimneys, stacked stone on the foundation and flagstone around pool-grounds the extensive use of glass and lighter weight materials in the rest of the house. This home received an award for excellence in design from the American Institute of Architects in 2013.