The owners of this waterfront residence wanted a home which opened to the sweeping views of the South River, creating a mural of the water visible from all rooms. As audiophiles, their second request was to create a living area acoustically appropriate for listening to and playing music. As a result, the massing of the home was shaped as an amphitheater with a sloped shed roof gesturing upward towards the sky, and a flared floor plan which widens from the Living Room to the Dining Room and again at the Kitchen. Two-story columns break-free from the window wall to allow non-structural corners with butt-glazed windows for more openness. Inspired by the forms of sound and shoreline waves, the overhang on the south side, cantilevered for added sun-shading, was carved into a piano curve. In the Entry, a free-standing serpentine glass block wall, stabilized by the inherent shape of a wave, veils the view of the kitchen while letting in daylight and the reflection of the water beyond. The seamless skin of the exterior was achieved without using wood by routing composite boards, made by Boral, into vertical siding.